--> Користь денного сну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Користь денного сну

0
-1
Користь денного сну
Американська експертка та докторка філософії Ребекка Роббінс розповіла про користь короткого денного сну.

Про це повідомляє Голос.

Дослідження доводять, що існує біологічна схильність до денного сну. Зі слів жінки, після полудня люди часто відчувають сонливість і якщо не буде перешкод, можуть заснути. Ідеальний час для короткого денного сну - з двох до чотирьох годин дня, коли температура тіла знижується.

Роббінс вважає, що днем краще спати від 10 до 20 хвилин. Мовляв, якщо подрімати менше 10 хвилин, немає гарантій, що це дасть стимулюючий ефект, а якщо проспати 30 хвилин або ще довше, можна досягти зони глибокого сну, і тоді буде важче прокинутися.

Експертка рекомендує перетворити короткий денний відпочинок в звичку. Для цього він повинен бути регулярним, причому потрібно, щоб збігався не тільки час, а й місце сну. Є тільки одна категорія людей, яким днем краще не спати - це ті, хто страждає від безсоння.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ



Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні