«Волинь24» - найкраще місце для розміщення вашої реклами

0
«Волинь24» - найкраще місце для розміщення вашої реклами
Сьогодні складно розвиватися без продуктивної реклами. Адже у вас може бути перспективна бізнес-ідея чи власна справа, про яку знають лише ваші друзі та рідні, але клієнтів з часом не більшає. Аби витримати конкуренцію в умовах швидко зростаючого ринку, потрібно не забувати вчасно нагадувати про себе потенційним клієнтам. Найкращий і уже перевірений варіант – реклама в інтернеті.

Якщо ви хочете розповісти про власний бізнес чи виробництво, його створення та донести до майбутніх клієнтів інформацію про ваші послуги чи продукцію, тоді вам до нас! Адже топове інтернет-видання «Волинь24» відвідує за добу від 75 до 150 тисяч унікальних читачів.

Отже, на сайті ви можете розмістити свою новину, фоторепортаж, привітання зі святом, аналітичну чи рекламну статті. Крім того, наші журналісти можуть виїхати до вас та підготувати власний авторський матеріал за вашим замовленням.

Крім того, ми надаємо послуги брендованої сторінки, тобто розмістимо рекламу вашого бренду на головній сторінці сайту або ж у публікаціях.

Особливою популярністю на сайті користуються банери, де ви можете також розмістити рекламу. Загалом на головній сторінці є можливість розмістити до 7 банерів. Також у нас є послуга виготовлення Flech-банера.

Крім того, наша група у Facebook має понад 65 тисяч активних підписників та майже 5 тисяч в Instagram, де також є можливість розмістити рекламу. Наш SMM-менеджер зробить вам найкращу рекламу в соціальних мережах. Завдяки великій кількості читачів реклама відразу приверне увагу та потенційних покупців.

Зокрема, у нас існує гнучка система знижок та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Знижки можуть надаватися від 15% до 35%.

Звертайтеся, раді будемо співпрацювати:

+38 (063)508-35-41 – Олександр;

e-mail: volun24reklama@gmail.com


Хочете знати більше - підписуйтеся на нас у Facebook та Instagram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
34

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні