Польща готова визнати Крим Російським

0
-8
Польща готова визнати Крим Російським
Польська політикиня Катажина Пелчиньска-Наленч зробила скандальну заяву щодо окупації Криму. Вона припустила, що одного дня доведеться "закрити на це очі".

Повідомляє 24 канал.

Пелчиньска-Наленч є радницею лідера партії "Рух Польща 2050". Це одна з найбільших опозиційних політсил у країні. Раніше вона обіймала посаду заступниці очільника МЗС.

Крім цього, Пелчиньска-Наленч працювала послом Польщі у Росі. В інтерв'ю для інституту міжнародних відносин вона говорила, зокрема, про агресію Росії, спрямовану проти України.

"Можливо, із Кримом не буде виходу"

За словами Пелчиньскої-Наленч, чим більше росіян відчувають, що в Європі (зокрема й у Польщі) їх люблять і не відштовхують, тим ймовірніше, що колись вони зможуть "пристосуватися і знайти своє європейське коріння".

У відповідь на це її запитали, чи зможуть європейці "полюбити росіян з Кримом та Донбасом". Посадовиця допустила, що з окупованим півостровом – це цілком реально.

Можливо, нам доведеться полюбити їх і з Кримом. Будьмо реалістами, нам не сподобається Росія з Донбасом. Але, можливо, із Кримом виходу колись не буде,
– сказала вона.

"Так само, як нам подобається Ізраїль з різними окупованими територіями. Багато подібних аналогій можна знайти", – додала Пелчиньска-Наленч.

Чиновниця не вірить, що Росія захоче повернути Крим

Вона наголосила, що не хоче захищати анексію Криму, проте не вірить, що Кремль добровільно відмовиться від українського півострова. Мовляв, це малоймовірно навіть "у дуже демократичній Росії з дуже демократичною владою".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні