Як змінити колір очей

1
9
Як змінити колір очей
Напевно, кожен думав про те, як би він виглядав з іншим кольором очей. Не дивлячись на те, що колір очей це унікальна характеристика, як би неймовірно це не звучало, але наші очі можуть змінювати колір.

Вік

Всі діти з’являються на світ з кольором очей від світло голубих до синіх, але остаточно колір очей формується тільки до 3-х років. Спочатку світлі очі малюків стають сірими, зеленими, або карими – це відбувається через низький вміст меланіну.

Світло

Всі ми знаємо, що під прямою дією світла наша райдужка ока може розширятися і звужуватися, що змінює розмір зіниці. Тому, коли змінюється розмір зіниці, пігмент в райдужці стискається, або розсіюється, що може змінювати сприйняття кольору очей. В такому випадку ми можемо говорити лише про зміну відтінку, а не кольору очей повністю.

Раціон

Фахівці вважають, що під час вживання великої кількості сирих овочів і фруктів можна «відредагувати» колір райдужки ока. Наприклад, шпинат може допомогти зберегти молодість та яскравість очей, мед може додати теплих відтінків, морепродукти можуть зробити відтінок більш темним та насиченим, а от оливкова олія, цибуля та горіхи роблять очі більш світлими.

Настрій

Яскраві емоції – в якійсь мірі шок для нашого організму. Коли ми відчуваємо радість чи сум, колір наших очей змінюється. На темних очах зміни не дуже помітні, а от сірі, зелені та голубі мають широкий емоційний спектр. Наприклад, коли ми закохані, або злі – наші очі стають яскравішими, а коли сумуємо – вони тускніють.

Макіяж і одяг

У жінок є особливий інструмент, який впливає на колір очей. Макіяж, одяг, колір волосся та аксесуари – це секретна зброя, якій можуть позаздрити чоловіки. Наприклад, змінити відтінок карих очей допоможуть золоті та яскраво зелені тіні та одяг. Голубим та зеленим очам можна збільшити насиченість використовуючи бірюзовий та синій колір. Якщо у вас сірі очі, то за допомогою зелених тіней чи підводки може здатися, що ваші очі мають зелений відтінок. А от базові відтінки: білий, чорний та сірий допоможуть підкреслити ясність вашого природного кольору очей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну одяг дуже впливає на колір очей, особливо трухани)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні