Не так зрозуміли: підвищення мінімальної зарплати відміняється

2
11
Не так зрозуміли: підвищення мінімальної зарплати відміняється
Кумедна історія трапилася із заявою міністра фінансів Сергія Марченко, про підвищення мінімальної зарплати до від 6000 до 7700 гривень з 2022 року.

Про це повідомляє телеграм-канал Політика Країни.

Ця новина швидко розлетілася у мережі. І всі дуже здивувалися, адже це досить серйозне підвищення, більше на 1000 гривень.

Але після його міністерство спростувало цю інформацію. Мовляв, міністра не так зрозуміли і мінімальна зарплата буде підвищена приблизно до 7700 гривень, але не у 2022 році, а у 2024.

Зазначаємо, що 2024 рік - це рік чергових президентських і парламентських виборів і про них, як ми можемо бачити, в уряді думають вже зараз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То може і підвищення тарифів треба відмінити?!!
Відповісти
То може і підвищення тарифів треба відмінити?!! Ось і вір після такого отакій владі! Брехун на брехуну і брехуном поганяють!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні