Лучанин вдарив головою в обличчя поліцейського, бо не хотів у наркодиспансер

0
-6
Лучанин вдарив головою в обличчя поліцейського, бо не хотів у наркодиспансер
Лучанина примусово госпіталізували в наркодиспансер, але він опирався, і побив одного із супроводжуючих поліцейських.

Інцидент трапився в ніч на 19 липня у Луцьку, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Наряд патрульної поліції супроводжував лучанина для примусової госпіталізації в наркодиспансер, що по вулиці Карбишева. Під час цього останній вчинив опір поліцейським та спричинив удар головою в обличчя патрульному. Правоохоронець отримав забійну гематому ока. Правопорушника шпиталізували до наркодиспансеру, нині він перебуває під дією медичних препаратів.

За фактом інциденту внесуть відомості в ЄРДР за ч. 2 ст. 345 КК України: йдеться про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Такі дії караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні