В Google додадуть нову корисну функцію

0
4
В Google додадуть нову корисну функцію
Компанія Google оголосила про запуск нової функції.

Про це повідомило видання The Indian Express.

Для захисту особистої інформації й інтересів користувачі зможуть використати опцію, яка автоматично видалятиме історію пошуку кожні 15 хвилин.

Так, сторонні не зможуть дізнатися, що користувач шукав в мережі та чим цікавиться.

Сама функція корисна у випадках, коли ви ділитеся своїм пристроєм з іншими людьми та не хочете переходити в налаштування, щоб вручну видаляти історію пошуку.

Додаток Google також автоматично буде видаляти ваші пошукові історії кожні три, 18 або 36 місяців, якщо ви оберете відповідне налаштування.

Уперше цю функцію представили під час презентації Google I/O 2021 року, за короткий термін розробникам вдалося доопрацювати опцію і зробити її доступною всім користувачам. Очікується, що можливість в автоматичному режимі видаляти історію пошуку кожні 15 хвилин для пристроїв з Android з’явиться в кінці 2021 року. На першому ж етапі впровадження опція доступна тільки для користувачів iOS.

У компанії зазначають, що нововведення дозволить зберегти таємницю приватного життя, а браузер буде працювати коректно, якщо історія пошуку буде очищатися регулярно.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні