Через собак впав стовп зі світлофором. ВІДЕО

0
0
Через собак впав стовп зі світлофором. ВІДЕО
Тварини регулярно ходити під стовпом у туалет, через що в рекордні терміни відбулася корозія металу.

Про падіння шестиметрового стовпа зі світлофором у японському місті Судзука повідомляє Корреспондент.

Стовп не простояв і половину гарантійного терміну. Експерти з подивом встановили, що причиною падіння стовпа стали собаки, які регулярно справляли під ним потребу.

Зазначається, що стовп був встановлений в 1997 році із заявленим терміном експлуатації 50 років. Виявилося, що місцеві жителі протягом багатьох років вигулювали собак поруч зі світлофором, який став улюбленим туалетом для чотириногих. Також з'ясувалося, що на протилежному боці вулиці стояв такий самий стовп - і з ним усе гаразд.

Вчені з поліцейської лабораторії перевірили обидва стовпи на наявність сечовини: з'ясувалося, що на стовпі, що впав, її було у вісім разів більше. А на землі навколо нього - і зовсім в 42 рази більше, ніж на землі біля стовпа, який залишився стояти.

Тож причиною падіння конструкції офіційно стала "сильна корозія металу в основі стовпа, викликана собачою сечовиною".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні