Нерозділене кохання: дівчина-підліток облила себе бензином і підпалила

0
-12
Нерозділене кохання: дівчина-підліток облила себе бензином і підпалила
17-річна дівчина облила себе бензином і підпалила на Київщині.
На відчайдушний вчинок дівчина зважилася через нерозділене кохання, розповіли у відділі комунікації поліції Київської області.

Подія трапилась у селі Ставки Фастівського району Київської області. 17-річна дівчина облила себе бензином і підпалила. Її знайомий, який на момент НП був поруч, встиг облити дівчину водою і загасити вогонь.

Поліцейські, які прибули на місце події, встановили, що дівчина з 24-річним хлопцем вживали алкоголь, після чого неповнолітня вирішила підпалити себе. Оскільки товариш зумів вчасно загасити полум'я, дівчина отримала лише незначні опіки.

Як розповіла правоохоронцям сама дівчина, вона зважилася на самопідпал через "нерозділене кохання".

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події і вирішують питання про притягнення батьків неповнолітньої до адміністративної відповідальності за невиконання батьками обов'язків з виховання дітей.

Стосовно молодика, який загасив палаючу подругу, складено протокол про адміністративне правопорушення - доведення неповнолітнього до стану сп'яніння.

Поліція просить батьків уважніше ставитися до дітей-підлітків.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні