Львівська ОДА хоче заборонити тістечка та майонез

0
5
Львівська ОДА хоче заборонити тістечка та майонез
Після святкувань у одному з львівських ресторанів до місцевої ї інфекційної лікарні госпіталізували близько 20 людей з діагнозом «гостра кишкова інфекція».

Про це повідомляє Твоє місто.

Після масового захворювання, усіх керівників підприємств громадського харчування хочуть зобов’язати не допускати у приготуванні салатів з майонезом, а також тістечок з кремом.

Відповідне рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

«Керівникам районів, міських, селищних, сільських територіальних громад доручили зобов’язати керівників підприємств громадського харчування та продовольчої торгівлі не допускати приготування та реалізацію в теплий період року небезпечних в епідемічному відношенні салатів заправлених сметаною, майонезом, кондитерських виробів із заварним кремом; реалізацію кулінарних виробів, що особливо швидко псуються, особливо на літніх майданчиках», – йдеться у повідомленні комісії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні