Представниці цих знаків зодіаку рідко обмежуються одним шлюбом

0
-3
Представниці цих знаків зодіаку рідко обмежуються одним шлюбом
Мрія багатьох дівчат - зустріти свою другу половинку, вийти заміж і жити довго і щасливо. Однак є дівчата, які встигають вискочити заміж кілька разів. З'являються на світ такі панянки під певними знаками Зодіаку, пишуть Коментарі.

Овен

У дівчат цього знаку є свої принципи, яким вони ніколи не зраджують. У стосунках Овни схильні наполягати на своєму, не погоджуватися ні на які компроміси. Такою егоїстичністю вони здатні зруйнувати взаємини і охолодити почуття навіть того хлопця, який закоханий у неї по вуха. Якщо шлюб завершується розлученням, Овни не переймаються. Вони просто йдуть далі, знаючи, що їхнє щастя неодмінно знайде їх.

Близнюки

Товариськість і влюбливість — якості, які притаманні всім дівчатам, які народилися під цим зодіакальним сузір'ям. Близнюки, коли вийдуть заміж, не припинять спілкуватися з іншими чоловіками, будуть знайомитися з новими. Таку манеру поведінки вони обирають тому, що розуміють: почуття в будь-який момент можуть охолонути, а їм може захотітися змін. Так все і відбувається: партнер Близнюків остигає до них, помічає, що вони натури мінливі і... йде. А представниці знака просто знаходять іншого, беручи черговий шлюб.

Стрілець

Тільки з тієї причини, що в шлюб вступати треба, Стрільці це роблять. Дівчата цього сузір'я відрізняються любов'ю до свободи, до незалежності. Оскільки сімейне життя накладає певні обмеження, Стрільці не можуть довго його терпіти. Вони в якийсь момент втомлюються від тиску з боку партнера і йдуть від нього. Пізніше Стрільці зустрінуть нового обранця, поринуть у нову пристрасть з головою і знову вийдуть заміж. Але потім все піде за звичним для них сценарієм.

Скорпіон

Щирі почуття панянки цього знака можуть і відчувати, і демонструвати їх. Але любов Скорпіонів може швидко змінитися ненавистю. Якщо чоловік щось зробить не так, представниці цього сузір'я не шукатимуть точки дотику, а розірвуть стосунки. Цим дівчатам так простіше і зручніше. Їм легше все побудувати заново, ніж домовлятися. Дами цих знаків не страждають від того, що їхні стосунки з черговим чоловіком завершуються розлученням. Вони знають, що зуміють налагодити своє життя, стати щасливими і забути негативний досвід минулого.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні