--> Жінка подала на розлучення з чоловіком через підгузки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Жінка подала на розлучення з чоловіком через підгузки

2
-4
Жінка подала на розлучення з чоловіком через підгузки
Байдужість та хамське ставлення до людей – розчарована австралійка розповіла історію свого невдалого шлюбу. Вона довго терпіла, але випадок з брудними підгузками змусила її поставити крапку.

Про інцидент повідомляє "Kidspot".

Жінка, ім’я якої не називають, не розповіла, скільки років була одружена. Однак за цей час вони встигли народити дитину: чоловік багато працював, а вона займалася з малюком вдома.

Коли я була разом із колишнім чоловіком, я, як і багато молодих мам, взяла на себе левову частку догляду за дитиною. Окей, я трішки применшую. Мій чоловік багато працював. Та коли він був вдома, то не сильно займався дитиною. Він був просто "спостерігачем". Хоч я думаю він любив нашого сина дещо специфічно та віддалено, – розповідає жінка.

Так виглядало, що коханий бісився через те, що жінка приділяє багато уваги їхньому сину. Через його ставлення виникали різні неприємні проблеми: він не хотів принести йому попити, не давав виспатися дружині; їв фісташки у машині, хоч знав, що у малюка алергія на них (одного разу його навіть госпіталізували через це). А ще – кидав пачку сигарет на підлогу і дивився, як син її жував. Але далі він перевершив самого себе.

"Одного разу мене госпіталізували з пневмонією. Тоді нашому сину було два рочки. Я не вірила, що чоловік зможе нормально за ним доглядати і довго не хотіла йти у лікарню. Але доктор сказав мені: "Звісно, ти можеш піти додому, але ти не можеш дихати достатньо, щоб проговорити одне речення. Ти можеш померти. Тому я залишилася в лікарні на три доби. За домом тоді доглядала наша робітниця Шеріл. Вона була справжнім ангелом, яка допомагала нам вже кілька років. А дитиною трішки займалася моя мама та сестра", – згадує австралійка.

Через три дні дружина повернулася додому і застала жахливу картину: Шеріл написала записку, що вона не витримала й пішла. Жінка оглянулася і була шокована. Дім був неймовірно брудним, а "вишенькою на торті" стали брудні памперси на другому поверсі, які чоловік просто поклав на сходи. Дружина припускає, що її рідні просто не піднімалися на верх будинку, тому цього не бачили.

Я щойно вилікувалась від пневмонії, і тепер мені довелося прибирати весь дім… Я була розлючено і морально виснажена, – говорить австралійка.

Такого ставлення жінка витримати не могла. Вона одразу вирішила розійтися із чоловіком і довела справу до кінця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Три дні тому я надіслав електронну пошту Дрігбіновії, тому що прочитав у дописі в блозі коментар дами з Коростишева, що Дрігбіновія змогла повернути колишню любов та любов та відновити довіру у стосунках. Мене звуть Вікторія Донських з Луцька. Кілька років тому я вийшла заміж за пана Донських, який за фахом є лікарем. Ми були так закохані, що ми обоє поділяли все спільне, і у нас був маленький хлопчик, ми прожили тихе і солодке життя, але щось сталося чотири місяці тому. Мій чоловік прийшов додому пізно ввечері. Майже три тижні мій чоловік не повертається з роботи до 23:09. і цього не повинно було бути, я скаржився і дивувався, чому запізнення, яке він виправдовує, це через його роботу. Я був так стурбований, і мені потрібно з’ясувати, які проблеми насправді. Я дізналася, що мій чоловік підтримував стосунки з жінкою за межами його офісу. Обидва працюють разом в одній компанії, з якою я зіткнувся зі своїм чоловіком, але він заперечив, через кілька днів це було гірше, ніж будь-коли, коли мій чоловік спав на вулиці, з того часу я зрозуміла що щось не так, тому що я ніколи не робив нічого, щоб нашкодити йому, так чи інакше, я ділюсь з ним усім, маю на увазі все, тому я вирішив зв'язатися з Dr.igbinovia, коли я читав з коментарів до Інтернету, як Drigbinovia формує любов і довіру у стосунках, про які я прошу за допомогою через Повідомлення, яке я надіслав йому на його WhatsApp +12162022709 та його Пошта doctorigbinovia93@gmail.com. Через кілька годин я отримав відповідь із надісланого мною листа. і він сказав, що я в потрібному місці, щоб він міг допомогти мені повернути мого чоловіка, тому я вирішив спробувати йому, я вірю, і я намагаюся, лише через кілька днів після того, як заклинання любові в повітрі зателефонував мені чоловік по телефону і сказав, що сьогодні буде вдома, я був шокований, відразу ж біля дверей був мій чоловік Андерсон. Я був здивований, коли він побачив, як він став на коліна, щоб вибачитися за те, що зрадив мене і недавно спав. Я помітив, що обід заклинань любові був на роботі, завдяки доктору Ігбіновії за його чудові сили. Це справді потужне заклинання. Я знаю, що так багато шлюбів переживають подібну кризу відносин, перестають плакати або просити вашого чоловіка повернутися. Просто зверніться до цього духовного вчителя доктора Ігбіновія. Він допоможе вам повернути свою любов, і ви будете щасливі як ніколи. Це працює для мене, і я знаю, що буде працювати і для вас.
Відповісти
ДЯКУЮ ВАМ, доктор Вава, ЩО ЗНОВУ ПРИВЕРНУЛИ ЩАСТЯ У МОЮ СІМ'Ю
Привіт, я Марина і я з Харкова. Після трьох років шлюбу з моїм чоловіком він попросив розлучення, він знищив любов, яку ми розділили, і залишив мене ні з чим. Я робила все, що могла, щоб повернути його, але все було марно, я хотіла, щоб він повернувся, тому що я його любила. тож я пояснив свою проблему своїй подрузі, і вона запропонувала мені звернутися до майстра, який допоміг їй накласти приворот на вагітність і повернув її чоловіка. У мене не було іншого вибору, окрім як спробувати, тому я зв’язався з доктором Вавою через WhatsApp +12162022709, і він запевнив мене, що все буде добре. Він сказав мені все, що мені потрібно, щоб моя робота розпочалася, що я і зробила, і уявляла, через три дні мій чоловік, який не дзвонив стільки років, вибачився за все, що сталося. Я був настільки здивований, що відповів на дзвінок, і він сказав лише, що дуже шкодує про все, що сталося. Він хотів, щоб я повернувся до нього. Він також сказав, що дуже любить мене. Я був такий щасливий, і я пішов до нього, і ми знову почали жити щасливо разом. тому кожен, кому потрібна допомога з будь-якими проблемами, може зв’язатися з цим справжнім майстром за адресою drwava3@gmail.com або viber +12066713285, ви також можете зайти на його сайт www.drwavaofspirituallovespells.com
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні