--> МакSим спробували відключити від ЕКМО, але вона не змогла дихати | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

МакSим спробували відключити від ЕКМО, але вона не змогла дихати

0
12
МакSим спробували відключити від ЕКМО, але вона не змогла дихати
Російську співачку МакSим (Марину Абросимову), що лежить в реанімації, спробували відключити від ЕКМО. Після того, як вона потрапила в лікарню, де її ввели в штучну кому через пневмонію, артистка не могла дихати самостійно. Однак спроба медиків відключити апарат не принесла результат – співачка не змогла дихати самостійно, і її знову підключили до ЕКМО.

Повідомляє Телеграм-канал Mash.

У МакSим серйозно уражена права легеня. Поки що медики не дають ніяких прогнозів щодо здоров'я співачки.

"Зараз МакSим знаходиться в стані сопору: пацієнта можна розбудити тільки за допомогою інтенсивних зовнішніх подразників. У неї серйозно уражена права легеня, до цього органу підключили трубку для відкачування рідини. Крім того, у артистки розвинулася легенева гіпертензія, яка може дати ускладнення на серце" , – йдеться в повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні