Угорщина вимагає визнання угорців корінним народом України

7
-5
Угорщина вимагає визнання угорців корінним народом України
Якби Україна включила угорців в свій новий закон про корінні народи, це б вирішило протиріччя Будапешта і Києва щодо угорських меншин в країні.

Про це заявив 8 липня в інтерв’ю російським ЗМІ глава МЗС Угорщини Петер Сійярто, повідомляє Діло.

«Я не можу уявити в Україні більш корінного народу, ніж угорці. Це, звичайно, деяке перебільшення, але тим не менше ці люди живуть на цій території вже протягом століть, — сказав дипломат. - Там навіть є люди, які, не залишаючи одного міста, могли бути громадянами аж п’яти країн — СРСР, України, Чехословаччини, Словаччини, Угорщини. Змінювалася приналежність території, але тут проживає угорський народ. Так чи інакше угорців до числа корінних народів не включили, хоча це могло б вирішити нинішню ситуацію, бо корінні меншини мають ті ж права, які були в угорців до всіх законодавчих змін. Ми постійно спілкуємося з моїм українським колегою міністром Дмитром Кулебою, але поки жодного прориву нам досягти не вдалося»

Згідно з документом, корінними народами України є кримські татари, караїми та кримчаки, які походять з території Криму. Решта етносів в Україні є національними меншинами України, тобто є діаспорою народів, котрі мають свої етнічні батьківщини чи національні утворення за межами України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Корінним народом в Україні є_УКРАЇНЦІ!!!! Решта_мігранти!!!! Особливо жидва! Якою вже хоч гать гати!
Відповісти
Ну то нехай забирає "своє коріння" до себе. А то потім буде через оте "коріння мутити воду" як це зараз робить московія!!!
Відповісти
Не коси під дебіла, досить того, що є путіноботом. А угорцям МЗС мало б нагадати, що вони не належать до списку корінних європейських народів. В Європу прийшли з Уралу, а цивілізованими їх зробили австрійці
Відповісти
Що жиде,за живе зачепив? Ви сволочі довели українців до повного зубожіння.Але рано,чи пізно розплата настане! Обов"язково настане!!!А щодо дибілізму,то,якби я ним був,то був-би подібний на тебе.Тобі до мене сратись не братись! ІQ в тебе 66%! Зрозумів козел?
Відповісти
Завжди дивувався "українцям", які не бачать далі свого носа, в усіх бідах звинувачують усіх, крім себе, керуються не розумом, а емоціями, погано розмовляють українською та пишуть з граматичними і стилістичними помилками. Споглядаючи таке, угорські політики вважають за можливе диктувати цілій Україні свої вимоги
Відповісти
Недалекий той час,що не тільки будеш дивуватись,а будеш боятись свойого носа висунути дальше лоба.Українці,справжні українці мають більше розуму в сраці,чім де-які інші нації в голові. Не даремно є приказка:" Де пройшов українець,там жиду нема що робити".
Відповісти
Час звернути увагу на коментарі особи під ніком "українець". Дана особа вчиняє протиправні дії кримінального характеру, передбачені ст. 161 Кримінального Кодексу України.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні