Навмисний вандалізм: 20-річний юнак розбив 59 могил. ФОТО

0
3
Навмисний вандалізм: 20-річний юнак розбив 59 могил. ФОТО
20-річному юнаку загрожує позбавлення волі за те, що він розбив хрести на кладовищі.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Львівської області.

8 липня близько 5:30 ранку на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від жителя міста Стрий про те, що на території кладовища невідомий чоловік розбив кілька намогильних хрестів та пошкодив пам’ятники.

Під час слідчо-оперативних дій на території кладовища правоохоронці помітили чоловіка, який намагався повалити один з хрестів на місці поховання січових стрільців. Коли хлопець побачив поліцейських почав втікати, проте правоохоронці наздогнали його та затримали.

Поліція встановила особу зловмисника, яким виявився 20-річний житель міста Стрий. Як попередньо встановили правоохоронці, загалом юнак пошкодив 59 намогильних хрестів та пам’ятників.

За фактом злочину слідчі відкрили кримінальне провадження за осквернення або руйнування могили борців за незалежність України. Правопорушнику загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Досудове розслідування триває.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні