У реанімації рятують чоловіка, який наївся грибів

0
2
У реанімації рятують чоловіка, який наївся грибів
Чоловік назбирав мухоморів, відварив та повечеряв ними.

Про це повідомляє ye.ua.

У Хмельницькому в реанімацію потрапив 32-річний чоловік, який напередодні приготував і наївся мухоморів.

Про подію розповіла лікар з гігієни харчування державного закладу "Хмельницький обласний центр контролю і профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України" Валентина Щавінська.

«Отруєння дуже важке. З того, що лікарям вдалося встановити, потерпілий – хмельничанин. Чоловік назбирав тільки мухоморів. Відварив їх та повечеряв ними. А вже через годину його забрали лікарі. Чоловік ще зміг сам викликати швидку», - каже Валентина Щавінська.

Спочатку потерпілого з отруєнням забрали до міської лікарні, утім, з огляду на стан, перемістили до відділення детоксикації обласного медзакладу.

Наразі стан потерпілого оцінюють, як важкий. За словами лікарів, у нього спостерігається сплутана свідомість, галюцинації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні