--> Як витерпіти спеку, живучи у місті | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як витерпіти спеку, живучи у місті

0
-2
Як витерпіти спеку, живучи у місті
Цього року літо не перестає нас дивувати: поки в деяких південних країнах люди мерзнуть, Європа потерпає від спеки. Температура повітря наближається до історичного максимуму. Але все ж таки більшість із нас радіє сонячним дням і поспішає засмагати, плавати, вибиратися веселими компаніями за місто... А от спека та задуха не до вподоби нікому.

Про це повідомляє "24 канал".

Змусити сонце пекти менше поки неможливо. Але існують способи, що допоможуть вам нормально почуватися навіть у найспекотніші дні.


Не пийте холодну воду

Вона не втамовує спрагу, а навпаки виходить разом з потом. Пийте чай. А от солодку воду не варто, адже чим більше п'єш, тим більше хочеться.

Пийте холодний чай

Заваріть собі чай, охолодіть та пийте протягом дня. Можете кинути туди трохи меду, лимона, м'яти та додати лід. Не тільки смачно, але і корисно.

Не поспішайте, якщо виходите з дому

Якщо ви кудись йдете в спеку, головне не поспішайте та після кожного походу мийте стопи й щиколотки прохолодною водою. Там купа біологічно активних точок, це приємно і корисно.

"Японський кондиціонер" на допомогу

Геніальна штука. Просто спробуйте. Берете білу чисту хустинку, намочуєте у холодній воді та пов'язуєте на шию. Коли хусточка висихає, намочуєте знову. Приємний ефект настає буквально через кілька хвилин.

Одяг та взуття

Вибирайте легкий вільний одяг світлих відтінків з натуральних тканин – льону або бавовни, натурального шовку, щоб ваше тіло могло вільно "дихати". А ось синтетика створить ефект теплиці. У сонячні дні слід носити легкий головний убір: солом'яного бриля, панаму або хустку, також з натуральної тканини.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні