Зірковий бейбі-бум: Скарлетт Йоганссон завагітніла вдруге

0
-3
Зірковий бейбі-бум: Скарлетт Йоганссон завагітніла вдруге
Мережею шириться інформація про те, що голлівудська акторка Скарлетт Йоганссон вдруге вагітна. Знаменитість чекає на малюка від свого чоловіка Коліна Жоста. За словами інсайдера, дитина має народитися вже зовсім скоро.

Про це повідомляє "Page Six".

Зірковий бейбі-бум продовжується! Скарлетт і Колін приєднаються до числа тих знаменитостей, які стали батьками в час пандемії коронавірусу.

Скарлетт Йоганссон вдруге вагітна

36-річна акторка приховує особливий стан від громадськості. Вона не відвідує світські заходи та не публікує нові фото. Вагітність знаменитості розсекретив інсайдер, який повідомив, що вона вже зовсім скоро має народжувати.

Скарлетт вже скоро має народити. І я знаю, що вони з Коліном дуже раді цьому, – розповіло джерело.

Про другу вагітність зірки Голлівуду знали лише найближчі люди. Прихильники зауважують, що Йоганссон днями не була присутня на заходах з нагоди прем'єри "Чорної вдови", де вона зіграла головну роль та була додатковим продюсером. Акторка виходила на відеозв'язок, проте позувала так, що її живота не було видно.

Додамо, акторка та комік одружилися минулої осені. До цього вони зустрічалися 3 роки. Для Скарлетт цей шлюб став другим, а от для Коліна – першим.

Раніше Йоганссон була одружена з французьким журналістом Роменом Доріакою. Від нього зірка виховує 6-річну доньку Роуз.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні