Вишні чи черешні: переваги та користь ягід

0
-7
Вишні чи черешні: переваги та користь ягід
Вишня і черешня - низькокалорійні продукти. У свіжому вигляді ці ягоди мають приблизно однакову калорійність 50 - 62 калорій.

Про це повідомляє FaceNews.

Обидві ягоди відрізняються кількісним складом цінних компонентів. Вітамінно-мінеральний склад вишні багатший, а цукру в два рази менше, ніж в черешні.

Плоди вишні, особливо терпкі сорти, що містять мелатонін - гормон, який нормалізує роботу ендокринної системи, підтримує холестерин в межах норми, надає антидепресивну дію та покращує сон.

Вживання ягід позитивно впливає на роботу серця і стан судин, а також рівень кров'яного тиску. Також знижує ризик утворення тромбів, допомагає в роботі нервової системи, служить профілактикою простудних захворювань, покращує роботу травлення та позитивно впливає на стан волосся і нігтів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні