--> Як доглядати за волоссям влітку: 5 порад | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як доглядати за волоссям влітку: 5 порад

0
-14
Як доглядати за волоссям влітку: 5 порад
Влітку через сонце наше волосся зазнає пошкоджень. Варто знати, як правильно доглядати за волоссям, щоб зберегти його здоровим і красивим.

Про це повідомляє Лайт.

Перукарка-блогерка розповіла, що потрібно знати для того, аби сонце і солона вода менш вплинули на стан та вигляд волосся.

Правила літнього догляду за волоссям

1. Головний убір завжди буде найкращим захистом від потрапляння прямих сонячних променів на волосся.

2. Аби догляд за волоссям був ефективним, не обов’язково використовувати літню доглядову серію, адже такі засоби підбираються під тип волосся та шкіри голови. Проте, якщо ви все ж хочете підібрати літній догляд, достатньо буде термозахисного спрею.

3. Аби захистити волосся від сухості під час купання у солоній воді, експертка рекомендує наносити на всю довжину маску для волосся.

4. Для додаткового очищення шкіри голови, яка під час спеки жирниться ще більше, варто використовувати пілінг. А також шампунь, який добре промивається.

5. Довжину волосся блогерка рекомендує зволожувати ще більше. Для цього можна зробити просту процедуру для глибокого догляду: аска + шапочка + фен на 20 хвилин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні