«‎Білок та кокосова олія‎»: українцям під виглядом сиру продають отруйний сирний продукт

5
-3
«‎Білок та кокосова олія‎»: українцям під виглядом сиру продають отруйний сирний продукт
В Україні виробництво сирів, виготовлених із молока, скоротилося на 15%, водночас на 3% зросла кількість сирних продуктів. Їх виготовляють із білка й кокосової олії, в результаті виникають трансгенні жири. Вони провокують появу серцево-судинних захворювань, виникнення холециститу, швидке ожиріння, атеросклероз.

Про це повідомляє "Главком".

Справжній натуральний сир без добавок виготовлений із молока, включно із сичужним компонентом або його аналогами. Містить закваску з кислого молока і дрібки солі. Однак через скорочення виробництва молока, високу вартість виробництва справжніх сирів виробники переходять на сирний продукт із рослинних жирів.

"Зазвичай для його виготовлення беруть кокосову олію. Іноді користуються пальмовою олією. Такий вид масел перетворюється на трансізомерний або трансгенний жир. Ці жири легко провокують появу серцево-судинних захворювань, виникнення холециститу, швидке ожиріння, атеросклероз або, в деяких випадках, тромбоз судин", – йдеться в публікації.

До речі, у 2020 році рекордно зросло виробництво рослинного молока. Порівняно з 2019 роком обсяги збільшилися на 1 259%. Обсяги виробництва звичайного молока за перші п'ять місяців 2021 скоротилися на 5,2%.

Нагадаємо, також рослинні жири додають у масло, що порушує технологію його виробництва. Для економії коштів деякі виробники продають за ціною справжніх молочних продуктів ті, які виготовлені взагалі без молока.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо нікому взяти отих горе-виробників за "м'яке місце" і добряче оштрафувати,а то і посадити на декілька років! А медики дивуються чого населення таке хворобливе.
Відповісти
хочуть дешево- отримають....самі винні
Відповісти
і всяк мовчить, бо благоденствує
Відповісти
ти хоч і дідо, а дурний як пробка. в польщі якісне масло дешевше в 2 рази як в злодійській УРКАїні
Відповісти
В Польщі діють ЄС- стандарти і вимоги, а в Україні діє Юля Тимошенко, "слуги" та аграрна мафія
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні