Оля Полякова жорстко відповіла Валерію Меладзе за «фріка»

2
13
Оля Полякова жорстко відповіла Валерію Меладзе за «фріка»
Після інтерв'ю російського співака Валерія Меладзе, в якому артист назвав Олю Полякову фріком і прокоментував звинувачення його брата Костянтина в домаганнях, відповідь від української співачки не забарилась.

Полякова виклала в Instagram відео, в яких прокоментувала слова Меладзе.

"Знаю, що навряд чи мені хтось відповість, оскільки в цій, безумовно талановитій, сім'ї, заведено відмовчуватися і тихесенько робити грошики. Вам нема чого відповісти на пряме запитання про харасмент, і ви, замість того, щоб сказати типу "Ну, був час такий, молоді були, гарячі...", можливо, вибачитися, ви починаєте ображати жінку в її щирому бажанні підтримати іншу жінку", — сказала співачка.

Полякова додала, що на ці питання Валерій Меладзе зможе відповісти просто зі сцени Atlas Weekend в Києві, де він буде виступати 8 липня.

"Я не буду питати вас, чий Крим. У вас обов'язково про це запитають найближчим часом. Назвали мене фріком, а не виконавцем. Як же мені назвати вас, того, хто під виглядом сильного, мужнього, серйозного чоловіка, який, як я розумію, громадянин Росії, всі ці роки не може знайти в собі ні сил, ні мужності, ні шляхетності сказати, що він думає про все, що відбувається в країні, в якій він жив і навчався багато років і в якій він хоче давати концерти і заробляти гроші. Який не може визнати, що харасмент був, а вважає за краще захищати свого брата і себе та ображати інших жінок. Ось ви мене порівняли зі своїм колегою Сергієм Звєрєвим. Ок, я порівняю вас з більш класичним, як ви, майже академічним персонажем, з Фігаро, який і тут, і там, і вашим, і нашим, який тільки на вигляд такий великий, а насправді — не дуже", — додала артистка.

Нагадаємо, Валерій Меладзе відреагував на секс-скандал з його братом Костянтином. Раніше співачки Оля Полякова, Ані Лорак та інші зізналися, що продюсер їх домагався. Співак заявив, що його брат ніколи не робив непристойних пропозицій співачкам, а Полякову назвав "фріком".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він що "в'їздний" в Україну? Чи "янелох" усіх своїх друзів запускає?
Відповісти
Слова в'їзний та виїзний в Україні пишуться без букви "д", грамотій ти наш дорогенький.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні