На трасі Луцьк-Ковель облаштували НЕбезпечний острівець

3
-1
На трасі Луцьк-Ковель облаштували НЕбезпечний острівець
На трасі Луцьк-Ковель під час проведення ремонтних дорожніх робіт встановили острівець безпеки, облаштування якого викликало бурхливе обговорення у мережі Facebook. Фото технічного засобу оприлюднив громадський активіст Сергій Поха.

Активіст зазначає, що даний острівець знаходиться у селі Колодяжне Ковельського району.

Як пишуть користувачі у соцмережі, острівець є небезпечним, адже встановлений з порушеннями та не облаштований відповідною розміткою та знаками.

«Щоб острівець не «заважав» руху, він повинен бути облаштований відповідною розміткою та дорожніми знаками. Саме так в містах Європи», - пише Михайло Василишин.



Олена Романюк також обурена встановленням такого засобу і зазначає, що це жахіття.



Зазначимо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів «Про правила дорожнього руху», острівець безпеки це технічний засіб регулювання дорожнього руху на наземних пішохідних переходах, конструктивно виділений над проїзною частиною дороги та призначений як захисний елемент для зупинки пішоходів під час переходу проїзної частини дороги. До острівця безпеки належить частина розділювальної смуги, через яку пролягає пішохідний перехід.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наліпили що небуть. Не дотримані жодні вимоги. Хто відповідатиме, коли із за цього .... появляться жертви.
Відповісти
На днях там машина перевернулась
Відповісти
Спочатку треба навчитись їздити по правилам а тоді писати а не ліпити що попало. Для наших водіїв швидкість залежить не від знаків і правил , а від рівності покриття і марки машини. Спочатку людям треба мізки виправити а тоді дороги їм робити. Яка швидкість в населеному пункті - 50км/год. При такій швидкості машина може перевернутися? Думайте що "ліпите" в коментарях, ідіоти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні