--> До уваги водіїв! Повідомили, на яких АЗС реалізують небезпечне паливо | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До уваги водіїв! Повідомили, на яких АЗС реалізують небезпечне паливо

4
-12
До уваги водіїв! Повідомили, на яких АЗС реалізують небезпечне паливо
Згідно з інформацією Інституту споживчої експертизи, якщо до сучасного дизельного двигуна систематично потраплятиме сірчасте паливо, то все може закінчитись фатально. Відомі паливні мережі Мотта, Брент ОЙЛ та БРСМ стали лідерами у антирейтингу. Якість палива на цих заправках жахлива.

Про це повідомляє «Твоя Машина».

«Дизельне паливо з АЗС БРСМ, Брент ОЙЛ і Мотта має багаторазове перевищення рівня сірки», – пишуть експерти. За їх словами, для сучасного дизельного двигуна систематичне попадання такого палива в систему може бути дуже небезпечним. І якщо в MARSHALL це невелике перевищення в 3 одиниці (13 мг / кг), то в БРСМ – більш ніж в сім разів (76,7)!, – йдеться в повідомленні ISE.

Згідно споживчої експертизи, паливо марки Брент ОЙЛ перевищує норму більш ніж у двадцять разів (208 мг / кг), а «рекордсменом» є мережа Мотта в зразку якого було виявлено вміст сірки 647 мг / кг.

«Така концентрація сірки неминуче призведе до руйнування двигуна, не кажучи вже про вихлоп, через який оксид буде викинутий на міські вулиці», – йдеться в повідомленні ISE.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звідки йде постачання такого сурогату????????????? І чому не реагують контролюючі органи????????????
Відповісти
Контролюючі органи зайняті грабежем населення!
Відповісти
Я особисто вже років з сім, заправляю своє авто паливом 95 євро плюс. З двигуном все в нормі, свічки не рижі, чистенькі, розхід в нормі, да ще на пару гривень на літрі дешевше. Що ще треба. Давлять ту бідну БРСМ НАФТУ незнають як задавить.
Відповісти
Заказуха від ОККО
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні