З підозрою на COVID: у країні ізолювали 150 росіян з негативними ПЛР-тестами

0
7
З підозрою на COVID: у країні ізолювали 150 росіян з негативними ПЛР-тестами
Після ПЛР-тестування пасажирів літака, аналізи близько 130 росіян дали позитивний результат. Серед них і члени екіпажу.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на ТАСС.

Влада Куби ізолювала щонайменше 150 туристів з Росії через підозру на коронавірус COVID-19.

"Усі пасажири прилетіли з негативними ПЛР-тестами на ковід, зробленими в Росії, як потрібно, не пізніше ніж за 72 години до вильоту. Серед нібито заражених ковідом більша частина щеплена від коронавірусу і має на руках COVID-паспорти. У ізольованих туристів немає жодних симптомів (ні кашлю, ні температури, ні втрати нюху тощо)", - написали у зверненні самі мандрівники.

Туристи скаржаться на відсутність повноцінної інформації від туристичних компаній перед придбанням путівок про ризики, пов'язані з повторним ПЛР-тестуванням на Кубі і подальшою можливою ​​ізоляцією.

На курортах Куби зараз відпочивають близько 6 тисяч росіян. Сама ж захворюваність на коронавірус в Росії б'є рекорди: за минулий тиждень від хвороби померли 4 643 росіян. Це новий максимум з початку пандемії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні