На вихідних знизиться температура та пройдуть дощі

0
-13
На вихідних знизиться температура та пройдуть дощі
На початку липня температура повітря в Україні переважно буде стриманою, дощі прогнозуються щодня із суботи по понеділок, але місцями і різної інтенсивності.

Про це пише Укрінформ.

Грози будуть «гуляти» по Україні з п'ятниці по понеділок: в п'ятницю - на заході; в суботу лінія гроз пройде уздовж північного кордону, в центрі та на сході; в неділю - місцями в західних, центральних, східних областях; у понеділок - в центрі, на півдні та сході країни.

У західних областях України у суботу, 3 липня, очікуються дощі, температура повітря вдень +20°, вночі +17°. До понеділка потеплішає до +26°. На високогір'ї Карпат прохолодно, у вихідні 14-16°, хмарно з проясненнями, дощі. На Закарпатті 2-4 липня температура повітря не буде вище +25°, дощі. У понеділок сонячно, потеплішає до +28°.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні