TikTok збільшить максимальну тривалість відео

0
12
TikTok збільшить максимальну тривалість відео
TikTok повідомив, що в найближчі тижні користувачі зможуть завантажувати в соцмережу відео тривалістю до трьох хвилин. Зараз ролики можуть бути не довше хвилини.

Про це пише Forbes.

«У найближчі тижні ми надамо можливість створювати довші відео в TikTok всім користувачам, що дозволить нашій спільноті знімати, завантажувати і редагувати відео тривалістю до трьох хвилин», - йдеться в повідомленні соцмережі в своєму блозі.

Сервіс вирішив зосередитися на тому, щоб надати користувачам інструменти, які допоможуть їм розкрити творчий потенціал. Довша тривалість відео - один з таких інструментів.

Раніше довші ролики могла публікувати обмежена кількість користувачів. Тепер же така функція стане доступна всім: коли вона з'явиться, користувач отримає повідомлення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні