Купатися в Одесі небезпечно: чому море змінює колір і нагадує кашу?

1
-4
Купатися в Одесі небезпечно: чому море змінює колір і нагадує кашу?
В Одесі Чорне море набуло зеленого кольору, а на Хаджибейському лимані масовий мор риби і креветок. За словами екологів, стільки синьо-зелених водоростей з'явилося через сильні дощі, які заливали регіон у перші три тижні червня.

Пише Обозрєватєль.

Зараз екологи просять відпочивальників утриматися від купання в Чорному морі, оскільки така вода може призвести до отруєнь, або ж викликати алергічне подразнення шкіри.

Фахівці зазначають, якщо ви бачите токсичний колір і неприємний запах у морі, то краще оберігайте від води дітей, щоб вона не потрапила в рот або дихальні шляхи.

Крім того, намагайтеся прийняти душ, щоб уникнути первинних або вторинних наслідків.

Нагадаємо, раніше на берег Хаджибейського лиману в Одеській області викинуло тисячі мертвих креветок. У деяких місцях мор досягав 15 сантиметрів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому біля Одеси море набуло зеленого кольору і нагадує кашу, чому??? Тому, що занадто багато чужих та вже старих суден з'явилось у Чорному морі, і через день НАТО під егідою США та Великобританії навчання проводять, повторюю через день. Здійснюйте хоч кожний день навчання собі наприклад біля берегів Стамбула чи зразу при виході військових, і не тільки військових суден, з Босфорської затоки. Ні треба наблизитись до Одеси, привести із собою весь негативний+спрацьований мазут і дизпаливо та спустити у море його, біля берегів України.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні