--> Що має бути у дитячій аптечці: поради Комаровського | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Що має бути у дитячій аптечці: поради Комаровського

0
1
Що має бути у дитячій аптечці: поради Комаровського
Лікар Євген Комаровський наголосив, що на сімейний відпочинок потрібно їхати з аптечкою. Він розповів, що потрібно врахувати та які препарати обов'язково мають бути у дитячій аптечці.

Про це повідомляє Сьогодні.

Фахівець зазначає, що важливо взяти в поїздку не тільки зручні речі, гроші та улюблені дитячі іграшки. Відповідальні батьки обов'язково мають взяти з собою аптечку мандрівника.

Для того, аби зібрати правильну аптечку, потрібно врахувати специфіку того місця, куди ви збираєтесь поїхати. Також варто взяти до уваги вік і стан здоров'я всіх членів сім'ї, зокрема дітей.

Якщо дитину постійно турбують запори, то в аптечці повинні бути свічки з гліцерином. Крім цього, у дитячій аптечці обов'язково мають бути два препарати:

1. Засіб для пероральної дегідратації, тобто порошок, який розводять кип'яченою водою, для того щоб запобігти зневодненню організму, особливо яке виникає через діарею.

2. Жарознижуючі засоби, такі як парацетамол та ібупрофен. Рекомендовано мати в аптечці обидва засоби: один у вигляді свічок, а інший у вигляді сиропу, або розчину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні