Унікальне поєднання можливостей у новій акції "На зустріч з морем" від SOS CREDIT*

0
-11
Унікальне поєднання можливостей у новій акції "На зустріч з морем" від SOS CREDIT*
1 червня компанія привітала своїх клієнтів з початком літа можливістю не просто оперативно та грамотно вирішити свої фінансові питання, а й отримати у подарунок путівку на двох за кордон. Це буде країна на вибір: Єгипет або Туреччина. У літній період — гарячий час відпусток, нічого не порадує краще.


Для того, аби взяти участь в акції, у клієнтів є час до 31.07.2021 включно — 2 місяці. Її умови досить прості і не вимагатимуть нічого зайвого. Поширюється вона як на тих, хто вперше звертається до компанії, так і на тих, хто робить це повторно.

Все, що знадобиться, це оформити кредит на власні потреби у період з 01.06.2021 по 30.07.2021 на https://soscredit.ua. Сума повинна бути від 4 000 і термін видачі не менше 14 днів. Погасити її потрібно вчасно, без прострочень. Офіційні правила знаходяться тут. Кожне з них обов'язкове до виконання.

Визначення переможця відбудеться 16 серпня за допомогою Random.org. Про це його повідомлять особисто спеціалісти SOS CREDIT. Також результати будуть опубліковані на всіх ресурсах компанії: у розділі блог на сайті, на офіційній сторінці в Instagram, Facebook, а також Telegram.

Команда компанії розповіла нам про те, що під час брейншторму у фахівців виникало багато цікавих ідей для літньої акції і обрати одну було, дійсно, не так просто. "Креатив у повітрі зашкалював", — саме так описують вони те, що відбувалося. Команда зійшлася на тому, що найкращим подарунком клієнтам у літню пору буде саме відпочинок за кордоном. І так як, на жаль, далеко не кожному громадянину країни вдається дозволити собі його, то вибір було зупинено на путівці для двох до Єгипту або Туреччини.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні