«Зіпсували піджак за 60 тисяч гривень»: харківського депутата облили сечею. ВІДЕО

1
9
«Зіпсували піджак за 60 тисяч гривень»: харківського депутата облили сечею. ВІДЕО
У Харкові депутата від "опозиційної платформи – За життя" Анатолія Родзинського облили сечею. Це сталося біля обласної державної адміністрації 29 червня.

Запис спочатку була опублікована в соцмережах, але пізніше політик на своїй сторінці в Facebook підтвердив інцидент. Він заявив, що йому зіпсували піджак Brioni.

На кадрах видно, що невідомий хлопець підбіг до депутата біля будівлі ОДА. Автор ролика підкреслив, що рідиною була сеча, а інцидент пов'язаний з діяльністю Родзинського ще до депутатства.

Сам політик пише, що його облили "якийсь їдкою рідиною". Також він звинуватив в цьому організацію "Традиції і порядок", назвавши нападника "неонацистом".

В організації зі свого боку відхрестилися від інциденту. Там припустили, що напад могли скоїти "ошукані Родзинським люди". Їхню заяву наводить місцевий сайт Newsroom.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех , закінчилося "понтування" в "бріонах"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні