Прем'єр і міністри прийшли на засідання в формі української збірної. ФОТО

0
5
Прем'єр і міністри прийшли на засідання в формі української збірної. ФОТО
Прем'єр-міністр України та міністри уряду вирішили оригінально підтримати національну команду - прийшли на засідання в формі української збірної з футболу.

Про це пише УП.

Аби підтримати національну збірну, яка вчора у непростому протистоянні зі шведами вийшла в 1/4 чемпіонату Європи з футболу, урядовці прийшли на засідання Кабміну у формі української команди.



Глава уряду Денис Шмигаль на відкритті засідання сказав наступне: "Україна в 1/4 фіналу Євро-2020 – це величезний успіх нашої збірної, тренерського штабу. Я вітаю і дякую хлопцям, дякую тренерам за цю перемогу. Такі речі мотивують, об'єднують країну. Дякую нашій збірній".



Збірна України 29 червня в овертаймах обіграла команду Швеції з рахунком 2:1 та вперше в своїй історії вийшла в 1/4 ЧЄ з футболу.

Третього липня в 1/4 Євро-2020 українська команда зіграє зі збірною Англії.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні