У Луцьку під відкритим небом може з'явитися фан-зона для перегляду матчів Євро-2020

0
2
У Луцьку під відкритим небом може з'явитися фан-зона для перегляду матчів Євро-2020
У Луцьку пропонують облаштувати футбольну фан-зону для перегляду EURO-2020.

Про це пише Конкурент.

Із такою пропозицією до Луцького міського голови звернувся голова фракції "Громадянський Рух "СВІДОМІ" у Луцькраді Тарас Шкітер. Про це він написав у фейсбуці.

Зі слів депутата, у Луцьку варто облаштувати футбольну фан-зону, де всі лучани разом змогли б дивитися трансляцію та вболівати за збірну України на EURO-2020 просто неба.

«Учора вся Україна завмирала біля екранів, коли наша збірна грала зі шведами. Такі моменти по-особливому об’єднують усіх нас. Цієї суботи, 3 липня, відбудеться футбольний матч між збірною України та збірною Англії в рамках чемпіонату Європи з футболу Євро-2020. Вперше в історії наша команда потрапила у 1/4 та проведе зустріч на Стадіо Олімпіко у Римі. І знову всі ми вболіватимемо за наших і сподіваюся, що ми зможемо зробити це разом», – написав Тарас Шкітер.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні