Коли Киви мало: Микола Тищенко в їдальні побився з колегою по фракції. ВІДЕО

1
9
Коли Киви мало: Микола Тищенко в їдальні побився з колегою по фракції. ВІДЕО
Народні депутати від "Слуги народу" Микола Тищенко та Олександр Куницький влаштували бійку в їдальні Верховної Ради.

Про це повідомляє НВ.

В опублікованому відео Куницький розповів, що Тищенко напав на нього через статтю, яка його ганьбить. У ній йшлося про те, що Тищенко нібито причетний до корупційних схем з видачею морякам дозволів на роботу.

«У їдальні Верховної Ради я зустрів Миколи Тищенка, який у своїй неадектвнiй манері почав висловлювати претензії з приводу якоїсь статті, яку я нібито замовив проти нього… Тупо напав на мене. Вибив телефон з рук і почав буцати його ногами. Повалив мене на землю, почав нападати, намагатися вирвати телефон», — зазначив Куницький.

На відео видно, як Тищенко вибиває телефон, а за кадром чутно обурення Куницького: «Ти чого телефон буцаєш, дядя? Коля, ти що хворий? Н**ер ти телефон кидаєш, дебіл? Коля, що ти твориш? Коля, ти хворий ідіот, або що?».

Як повідомляла Волинь24, раніше Тищенко неодноразово потрапляв у скандали. Спочатку побився з Кивою, а потому спровокував затримку рейсу Київ — Ужгород заради зйомки ролика для соцмереж. Однак незабаром в Держприкордонслужбі заявили, що виліт затримали не через Тищенка.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Два дебіла-ета сіла!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні