--> Учасники протесту зірвали концерт Ані Лорак у Москві. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Учасники протесту зірвали концерт Ані Лорак у Москві. ВІДЕО

3
11
Учасники протесту зірвали концерт Ані Лорак у Москві. ВІДЕО
Увечері 26 червня біля одного з нічних клубів Москви, де був анонсований концерт співачки Ані Лорак, пройшов пікет жителів міста, які вимагали від знаменитості не ухилятися від сплати податків. В результаті артистка змушена була втекти із закладу, а адміністрація клубу оголосила скасування виступу.

Про це повідомили на Telegram-каналі "Світські хроніки".

Оскільки Лорак відносять до українських виконавців, багато написи на плакатах в руках у мітингувальників були написані українською мовою (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Історія, про яку стало відомо буквально недавно – справжній приклад нахабності та неповаги до країни, в якій заробляєш. За 2019 рік Ані заплатила податків на 165 тисяч рублів. При вартості квитків на концерт, яка доходить до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і суконь за тисячі доларів – це просто смішно", – написали автори публікації.

Також протестувальники звернулися до мерії Москви, яким чином Лорак дозволили виступати перед численною публікою в закритому приміщенні, коли ситуація з коронавірусів в країні і, зокрема, в столиці Росії як і раніше небезпечна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ходить на ті концерти? Даєте заробляти співакам які потім продають країну!в казино на ваші гроші грають співаки
Відповісти
Дуже багато концертів на кцапії перенесено на наступний рік.. Логічне питання "хто" дозволив продажні ш***дрі давати концерти під час карантину? Невже гадає в Україні її зустрінуть обіймами?
Відповісти
Цікаво хто замовник цієї акції??? Не думаю, що замовник - Росія. Якщо не Росія організувала таку акцію протестів у Москві на концерті Ані Лорак, а виходить - Україна виступає, як організатор то "пани хохли", а скільки ви як організатори махінатори та виконавці цієї брудної акції сплачуєте податків і до якої держави: Росії, України, Молдови, Білорусії чи до США, а можливо ховаєте від дядька сема ці брудні зароблені долари до своїх ліфчиків і трусів. Ви як та отара овець, куди вам вуйко рукою махнув, туди стадом і пішли.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні