--> «‎Мені набридло»: відомий український телеведучий заявив у поліцію на колишню дружину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«‎Мені набридло»: відомий український телеведучий заявив у поліцію на колишню дружину

0
2
«‎Мені набридло»: відомий український телеведучий заявив у поліцію на колишню дружину
Український телеведучий Володимир Остапчук розповів, що був змушений викликати поліцію на свою колишню дружину Олену Войченко через те, що та зі свого боку порушує його батьківські права.

Про це він повідомив в Інстаграм-сторіз.

Так, в Instagram-stories артист опублікував фото, на якому зобразив поліцейське авто і повідомив про те, що незабаром він буде змушений звернутися до суду. За словами Володимира, ексдружина систематично порушує графік побачень із дітьми.

"Олена Войченко систематично порушує графік побачень із дітьми. Мені набридло стукати в порожні двері. Викликав поліцію, щоб зафіксувати систематичне порушення моїх батьківських прав. У нас рівноцінні права з матір'ю. На жаль, за такі порушення звертатимуся до суду, щоб захистити свої права", – пояснив зірка.

До речі, Володимир Остапчук та Олена Войченко розлучилися після 12 років шлюбу. У них є донька Емілія і син Еван. Причиною розриву Володимир називає скандали, а Олена – зради. 2020 року телеведучий познайомився зі своєю новою коханою Христиною Горняк. Того ж року він зробив їй пропозицію і через кілька місяців пара одружилася.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні