Стан співачки МакSим значно погіршився

4
6
Стан співачки МакSим значно погіршився
Більше тижня тому російську співачку МакSим госпіталізували з підозрою на коронавірус. У неї діагностували пневмонію. Зараз артистці стало гірше, вона перебуває в критичному стані.

Про це повідомляє "Комсомольська правда".

В одну з московських лікарень 38-річна МакSим (справжнє ім'я – Марина Абросимова) потрапила після концерту в Казані, де виступала з високою температурою. Хоч ПЛР-тести показували негативні результати, співачку госпіталізували з підозрою на COVID-19. Спочатку лікарі проводили кисневу терапію, а за кілька днів підключили зірку до апарату ШВЛ. Наразі її стан критичний.

Якщо спочатку КТ показало 40% ураження легенів, то зараз – 75%. Як діляться друзі МакSим, в її крові знайшли антитіла. Тому, схоже, вона вдруге підхопила коронавірус.

Крім того, у російських ЗМІ з'явились повідомлення, що артистку "перевели на ЕКМО, адже апарат ШВЛ не справляється". Однак представники МакSим не володіють такою інформацією, тому закликають не вірити чуткам.

"Я б не стала довіряти джерелам, що розмістили цю інформацію, бо це жовта преса, а не офіційна заява. Зараз стан Марини оцінюється як вкрай важкий, прошу зрозуміти позицію сім'ї та близьких – кожна людина має право на приватність, попри те, що є публічною особою", – заявила представниця МакSим телеграм-каналу "Раньше всех. Ну почти".

У житті МакSим було багато потрясінь:

- у квітні 2019 року артистка потрапила в ДТП на слизькій дорозі, в результаті якого отримала безліч травм. Реабілітація після аварії тривала понад два місяці;

- відновивши хорошу фізичну форму, вона планувала повернутися в шоу-бізнес, однак цьому завадила пандемія коронавірусу. Тому МакSим пішла в "безстрокову відпустку на невизначений термін";

- артистка мала серйозні проблеми з алкоголем. Ширилися чутки, що вона почала випивати через проблеми в особистому житті.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що то за "цяця"?
Відповісти
Навіщо нам події запоребрика? Нехай їх хоч всіх накриє
Відповісти
Чим менше москалів, тим менше москалів.
Відповісти
слід було менше ходити босяком,нєжалєя ног...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні