«‎‎Це тобі за сина!»: у Чернівцях на завуча медколеджа вилили відро фекалій. ВІДЕО

12
3
«‎‎Це тобі за сина!»: у Чернівцях на завуча медколеджа вилили відро фекалій. ВІДЕО
У Новоселиці на Буковині на завучку місцевого медичного коледжу Анну Москалюк вилили відро з нечистотами. Зробив це у день вручення дипломів обурений батько одного з випускників. Чоловікові не сподобалося, що викладачка вимагала у студента 300 євро хабара.

Про це повідомляє Нацполіція Чернівецької області.

Анна Москалюк є не лише завучкою Новоселицького медичного коледжа. Також вона – кураторка однієї з груп. Жінка вже звернулася до поліції.

Подробиці

Інцидент стався 25 червня біля Новоселицького Будинку культури, де проходив урочистий захід. Після того, як чоловік облив завучку, на місце прибули правоохоронці. Вони опитали учасників інциденту та з'ясували, що зловмисник – 45 річний буковинець. На вручення дипломів він прийшов разом із 20-річною донькою.

За словами батька, викладачка начебто вимагала у його сина хабар за успішне складання заліку. Тому таким чином вони з донькою хотіли помститися. Поліція порушила справу за статтею про хуліганство. Якщо вину обуреного батька доведуть, йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Поліція також з'ясовує, чи були заяви від інших студентів.

У мережі вже з'явилося відео

На кадрах видно, як чоловік підходить до святково вдягненої жінки, бере до рук відро та виливає на неї щось коричневого кольору з криком "Це тобі за сина!". Поруч у цей час перебувають кілька молодих людей у костюмах.

Вкрала, скотино, чотири роки життя його! Це тобі за сина, г***о це, зрозуміла! За його диплом! Ти мене почула? Ти мене почула, скотино? Оце г***о тобі за сина! 300 євро тобі дати? Я тобі дам 300 євро, скотино! – обурювався чоловік.

Жінка у відповідь плакала та говорила, що нічого студентові не зробила.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
анекдот. одеса, переповнений трамвай. мужику наступили на ногу. той пару хвилин терпить. не злазять. дивиться на годинник. далі пару хвилин терпить. потім не витримує і дає тому хто наступив в пику. рядом мужики також починають товкти того хто наступив. ПОЯСНЕННЯ ПОЛІЦІЇ. той, кому наступили розказав як було. ВСІ РЕШТА хто товк :"А МИ ПОДУМАЛІ, ШО УЖЕ НАЧАЛОСЬ ...."
Відповісти
Примітивний "анекдот", як і сам скептик.
Відповісти
Правильно зробив обурений чоловік. Я підтримую його на 100%, а пішов би цей батько до поліції, то толку з того ніякого не було б. Йому би менти не повірили. Ця "сука", а іншими словами заувучку не назвати, однозначно має впливових осіб у поліції, і серед депутатів, як міської так і обласної рад. Як би у моїй сім'ї таке трапилось, я такому учителю прямо в лице вилив би лайно, а на голову йому одягнув би те саме відро. Видно по хабарниці, що вона прекрасно розуміє про що йде мова, та за що її облили лайном.
Відповісти
Чого ж цей херой ховає своє лице?
Відповісти
А провести розслідування і відкрити "корупційну справу" не додумалися? Чи може хабарі вже узаконені?!!
Відповісти
Батько-дурачок, тепер будуть судити за хуліганку і багато грошей витратить.
Відповісти
Ну нормально, мужику за "хуліганку" реальний термін світить, а хабарниці як "з гуся вода", може ще й медаль дадуть.
Відповісти
Дехто з волинських, так званих педагогів, вже вуха прищулив і дощовик купив !
Відповісти
Бидло видно зразу, хоч воно і ховається за розмитою плямою.
Відповісти
Відколи то в Чернівцях та околицях говорять такою відбірною російською?
Відповісти
Відколи у Чернівцях та околицях стали говорити такою відбірною російською мовою?
Відповісти
Ви запитуєте, чому у м. Чернівцях відбірна лунає російська мова від педагогів та завучів шкільних закладів??? А я скажу, що така мова лунає не тільки на теренах Чернівецької області, така мова є мовою спілкування 65% населення Закарпатської області, Вінницької області, 50% населення Житомирської, Хмельницької та Івано-Франківської областей, я вже не кажу про схід чи південь України.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні