День молоді у Луцьку: афіша

0
2
День молоді у Луцьку: афіша
27 червня у Луцьку пройде грандіозне святкування Дня молоді.

Про усі заплановані заходи повідомляє прес-служба Департаменту молоді та спорту при Луцькій міській раді.

з 10:00 до 20.00 на проспекті Молоді лучан очікує супер-крутий інтенсив від новопредставленої Молодіжної ради Луцька.

Серед заходів Молодіжної ради будуть представлені: презентація-обговорення стратегії молодіжної політики; діяльність локацій під назвами: «Здоров’я та розвиток спорту», «Культура та мистецтво», «Безпека», «Розвиток молодіжного підприємництва» (тематичні семінари, інтерактивні лекції, панельні дискусії, майстер-класи за участі відомих лекторів, представників молодіжних громадських організацій та наукової спільноти).

З 9.00 на спортивному майданчику по вулиці Глушець (зліва від входу в парк) лучани та гості міста зможуть спостерігати за турніром з баскетболу. Також можна буде отримати не тільки заряд бодрості, а й призи від партнерів.

З 16.00 до 19.00 у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки відбудеться фестиваль вуличної культури і спорту «Все вирішує твоє рішення».

У Центральному парку Луцька буде представлено понад 10 локацій, на кожній з яких лучанам будуть показувати та розповідати як корисно і весело можна проводити час на вулиці.

Також працюватимуть: веслування та байдарках та переправи; брейк-данс від клубу; майстер-клас зі стрільби з луку; майстер-клас з диск гольфу; мистецький пленер та лендарт; клуб розмовної англійської; вікторини від учасників проєкту «Помічник патрульного» та багато іншого.

З 16.00 для лучан відкриє свій простір Луцький міський молодіжний центр, оскільки саме поблизу центру відбуватиметься мистецький пленер «Мелодія барв». Спочатку тут працюватимуть художники, а згодом розпочнеться концерт класичної музики, а ще пізніше всі бажаючі матимуть можливість приєднатися до музичного квартирника та зіграти свої улюблені мелодії на своїх музичних інструментах.

О 17.00 стартує молодіжний концерт, який триватиме до 22.00. Тут усі відвідувачі святкування точно знайдуть пісні до душі. Лунатимуть як ліричні композиції, так і драйвові; виступатимуть як сольні артисти, так і гурти. Буде і класика, і рок-музика.

Серед відомих виконавців на святковому концерті будуть представлені Ірина Котлицька, Марія Хурсенко, Віталій Костюк, гурти «Solar Blooms», «One light inside», шоу барабанів «ГАРАЖ».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні