Найкращі автомобілі для життя: топ-6

2
3
Найкращі автомобілі для життя: топ-6
Автомобільні експерти розповіли про машини, які поєднують у собі зручність, надійність та стиль.

Про це пише Uamotors.

Рено Сандеро

Стандартна модель цього авто виглядає досить непогано, проте позашляховик цієї ж серії відкривається зовсім по новому. Ціна авто складає від 353 тисяч гривень.



Шкода Октавія

Автомобіль цієї марки є дуже зручним та практичним. Ціна його складає від 592 тисяч гривень.



Ауді А4

Автомобіль «Ауді» є дуже практичним та гарно оснащеним. Ціна такої стильної моделі складає від 1 мільйона 290 тисяч гривень.



Міцубісі L200

Універсальна комплектація автомобіля не підведе у важких ситуаціях. Великий вантажний відсік помістить весь ваш багаж та доставить його куди завгодно. Ціна моделі від 939 тисяч гривень.



Кіа Спортейдж

Модель Кіа практична та доступна. Експерти рекомендують використовувати автомобіль для щоденного користування. Ціна авто складає від 533 тисяч гривень.



Чері Тіго 8

Така модель є чудовим варіантом для родини. У салоні вбудовано сім пасажирських місць, тому діти та усі родина помістяться без проблеми. Ціна моделі становить від 563 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я гадав для життя потрібне житло..
Відповісти
Тих Запитай чиї бляхи під гуртожиДками стоять Запитай, чи вони так гадають.. Навіть "ягуари" паркуть на тротуарі чи газоні, бо на парковку не вистачає..
Не маючи житла копяють чим крутіше авто, з "паркінгом" в сусідньому дворі.. (коли жениться ліжко ставить до сусіда в кімнату?)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні