Зарплата українців зросте до 14 тисяч гривень

3
6
Зарплата українців зросте до 14 тисяч гривень
Рівень середньої заробітної плати в Україні, як кажуть у Кабміні, буде поступово зростати. Вже восени середня зарплата українця досягне 14 тисяч гривень за місяць.

Про це пише Today.

Андрій Забловський, який є головою Ради підприємців при Кабміні розповів, що вже з вересня оплата праці буде збільшуватися і досягне 14 тисяч гривень.

«Збільшення середньомісячної зарплати пов'язане в першу чергу із зростанням соцвиплат з боку держави, в тому числі «карантинних», а також відновленням економічної активності та зростанням зарплат в секторах, які найбільше постраждали від наслідків пандемії», - зазначає Забловський.

Віце-президент з питань економічної політики в Українській спілці промисловців і підприємців Віктор Скаршевський анонсує, що в Україні почнуть зростати заробітні плати на 15-17% на початку осені 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні ж не 1-е квітня!
Відповісти
Вчителям 4000 євро вже виплачують..
Відповісти
за такі статті треба давати 5 років тюрми і усю родину у дурдом
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні