Гравець «Динамо» зіграв один матч, завоював три трофеї і пішов з команди

0
5
Гравець «Динамо» зіграв один матч, завоював три трофеї і пішов з команди
За рік у київському «Динамо» бразильський форвард майже не виходив на поле, а тепер отримав статус вільного агента і залишив команду.

Про це повідомляє спорт.ua.

Бразильський нападник Клейтон вже попрощався з клубом. Футболіст написав у соцмережах: «Я закінчую свою кар'єру в «Динамо» з трьома титулами, величезним досвідом і вдячністю за мій перший сезон в Європі з великим успіхом. Спасибі, «Динамо», успіхів і бережи вас Бог».

Гравець підписав контракт з «Динамо» у жовтні 2020 року. У минулому сезоні Клейтон взяв участь лише в одному поєдинку «Динамо»: в грі УПЛ проти «Ворскли» (5:1) 1 травня 2021 року відзначився гольовою передачею. Клейтон разом з киянами виграв три трофеї: УПЛ, Кубок і Суперкубок України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні