«Треба провести інформаційну кампанію з цими підприємцями» – Тарас Шкітер. ВІДЕО

0
16
«Треба провести інформаційну кампанію з цими підприємцями» – Тарас Шкітер. ВІДЕО
Луцький депутат, голова фракції Громадянського Руху «СВІДОМІ» у міській раді Тарас Шкітер переконаний, що підприємці підтримують реконструкцію центрального проспекту міста, але вони не до кінця інформовані щодо його перебігу.

Про це говорили в програмі «Відкрита влада. Місто» в ефірі ТРК «Аверс».

Тарас Шкітер підкреслив, що реконструкція проспекту Волі – один з п'яти пунктів програми, з якими «СВІДОМІ» йшли на вибори. Втім, за його словами, у процесі реалізації проєкту реконструкції виникло кілька нюансів.

Так, Тарас Шкітер зазначив, що до нього як депутата округу № 3 (центральна частина міста) звертаються підприємці, які мають «бізнеси», розташовані вздовж проспекту Волі.

«Вони не можуть клієнту пояснити, коли до них можна буде під'їхати, бо перекрили проспект Волі. Вони говорять: ми підтримуємо реконструкцію, але не знаємо, що казати клієнту. Коли відкриють проспект Волі – через два дні чи через два місяці?... Нам не вистачає інформації», – проілюстрував він ситуацію.

Крім того, до магазинів на проспекті Волі зараз підвозять товари вулицею Коперника, яка теж перевантажена автотранспортом, і власники торгових закладів не можуть пояснити постачальникам, коли їм можна під'їхати.

«Треба провести інформаційну кампанію з цими підприємцями. Адже це впливає на їхній бізнес, на їхні доходи, і вони хочуть зрозуміти, коли ситуація врегулюється», – підсумував депутат.

Тарас Шкітер зазначив, що він підготував депутатське звернення до міського голови, аби спільними зусиллями міської ради і Громадянського руху «СВІДОМІ» донести необхідну інформацію до підприємців.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
16

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні