Послання чоловіка в пляшці потрапило до його доньки через 95 років. ФОТО

0
-2
Послання чоловіка в пляшці потрапило до його доньки через 95 років. ФОТО
Жителька США Дженніфер Доукер, занурилася в річку з аквалангом і на глибині 3 метрів в піску помітила стару пляшку. Вона вирішила підняти її для колекції підводних знахідок і її здивуванню не було меж, коли вона побачила в пляшці згорток паперу.

Про це пише The Lime.

З роками герметичність пляшки порушилася і вода заповнила її приблизно на дві третини. Проте записку вдалося дістати, розгорнути і прочитати. Послання, датоване листопадом 1926 року зі словами:

«Чи зможе людина, яка знайде цю пляшку, повернути записку Джорджу Морроу в Чебойгане, Мічиган, і сказати, де вона була знайдена?»

Доукер знала, що Чебойган - невелике містечко, тому розмістила фотографії послання на своїй сторінці в Facebook. Вона сподівалася, що сила соцмереж приведе її до родичів Джорджа Морроу і не прогадала: вже на наступний день її постом поділилися понад 100 тис. користувачів. Пошуки завершилися 20 червня і якраз в День батька жінка отримала звістку від пенсіонерки, яка виявилася дочкою Морроу.

«Вона впізнала почерк свого батька, коли побачила фотографію записки, хоча та була написана приблизно за 20 років до її народження», - розповіла Доукер.

75-річна Мішель Прімо припустила, що батько кинув пляшку з посланням до свого 17-й день народження.

«Ця знахідка викликала багато хороших спогадів. Тата давно немає, але це було чудово, тому що все відбулося в День батька», - сказала Прімо.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні