У Луцьку закуплять сміттєві контейнери на 500 тисяч гривень

0
0
У Луцьку закуплять сміттєві контейнери на 500 тисяч гривень
У Луцькій територіальній громаді проведуть закупівлю нових сміттєвих контейнерів європейського стандарту.

Про це, 23 червня, під час чергового сесійного засідання повідомив директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк.

За його словами на сьогоднішній день у департаменті житлово-комунального господарства оголошується тендер на придбання сміттєвих контейнерів об'ємом 1,1 куба.

«Сума тендеру становить 500 тисяч гривень. У зв'язку з підвищенням цін на метал майже вдвічі, контейнерів буде закуплено близько 40-45. А пріоритет встановлення цих контейнерів ще не визначений. Але, швидше за все, це буде обмінний фонд для ремонту тих контейнерів, які сьогодні знаходяться у не дуже хорошому стані. Загалом є три категорій контейнерів, це ті, які потребують легкого ремонту, друга - середній ремонт, і третя - капітальний. Будемо встановлювати як нові, так і уже відновлені», - зазначив Володимир Марценюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні