--> Disney представив нову актрису для фільму «Білосніжка та сім гномів» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Disney представив нову актрису для фільму «Білосніжка та сім гномів»

0
2
Disney представив нову актрису для фільму «Білосніжка та сім гномів»
Disney з року в рік повертається до своїх старих мультфільмів і кінострічок створюючи по них нові рімейки. Тепер черга дійшла і до культової казки Братів Грімм.

Про це пише Сьогодні.

Компанія Disney готує для глядачів ще один рімейк - цього разу вибір припав на анімаційний фільм Уолта Діснея «Білосніжка і сім гномів». Мультфільм вийшов в далекому 1937 році, і став справжнім хітом.

Мультфільм користувався популярністю навіть в 2000-х, коли багато дітей дивилися його на відеокасетах. І тепер Disney вирішив зняти нову «Білосніжку»: фільм, який буде поєднувати і анімацію, і справжніх акторів.

Новою «Білосніжкою» стане 20-річна актриса з колумбійсько-польським корінням Рейчел Зеглер, яка вже встигла знятися в головній ролі у фільмі-мюзиклі Стівена Спілберга – «Вестсайдська історія».

Кажуть, що актриса вразила студію Disney своїми вокальними даними.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні