--> «Крапайте зеленку на соску»: педіатр довів місячного малюка до опіків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Крапайте зеленку на соску»: педіатр довів місячного малюка до опіків

0
2
«Крапайте зеленку на соску»: педіатр довів місячного малюка до опіків
У дитяче відділення львівського Охматдиту привезли місячного малюка з жахливими ранами в роті. Лікарі не могли з'ясувати причину ран та запідозрили дифтерію, що означало закриття всієї лікарні на карантин.

Про це стало відомо у Фейсбуці Львівської Обласної Дитячої Клінічної Лікарні Охматдит.

Педіатри обстежили дитину, "маму опитували довго і уважно", але все одно було незрозуміло, що сталося.

Картина вразила навіть досвідчених лікарів – у дитини не було живого місця у ротику, одна суцільна рана з нальотом. Дитина навіть плакати не могла через осиплість голосу. До Охматдиту викликали інфекціоністів через підозру на дифтерію. І вже зусиллями двох команд рятували малечу, – йдеться у повідомленні.

Через зеленку лікарня Охматдит мало не закрилась на карантин
Завідувачка відділення Оксана Короляк розповіла, що головним "підозрюваним" стану малюка вважали дифтерію, що означало, що лікарню зачиняють на карантин.

Та потім вона звернула увагу на щось зелене на столі. Мама малюка розповіла, що місцевий педіатр рекомендувала капати "зеленкою" від молочниці на дурника.

Сказати, що у педіатрів був шок – це нічого не сказати. От що викликало опік, – йдеться у повідомленні повідомили у лікарні.

Виявляється, від частого застосування "зеленки" малюк отримав сильний опік слизової. Далі медики уже надавали допомогу малюку, щоб позбавити наслідків страшних опіків.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні