--> «Тепер митись тільки по святах»: волинянка заплатила за шампунь 43 000 грн | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Тепер митись тільки по святах»: волинянка заплатила за шампунь 43 000 грн

1
-3
«Тепер митись тільки по святах»: волинянка заплатила за шампунь 43 000 грн
Інтернет-шахраї "розвели" волинянку на понад 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє Ковельське районне управління поліції ГУНП у Волинській області.

Днями до поліцейських звернулася 62-річна жителька Ратнівщини та повідомила, що її ошукали під час інтернет-продажу засобів догляду за волоссям.

Майбутній покупець скинув фішингове повідомлення, а жінка, заповнивши його, позбулася власних коштів на суму майже 43 500 гривень.

Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за фактом шахрайства та встановлюють особу, причетну до вчинення даного злочину.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Такі дурні живуть і ходять по землі та когось ще вчать жити, а самі виявляється, що попадають на дзвінки телефонних шахраїв. Невже є громадяни, яким досі ще не зрозуміло, що коли тобі чужий абонент дзвонить на твій номер телефону і незнайомим голосом запропоновує купити якісь товари, то це шахрай, а якщо по телефону такий незнайомий голос ще допитується про твої банківські картки+рахунки та запитує про пін-код, то це подвійний аферист.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні