--> Як зробити так, щоб усі мріяли з вами спілкуватись | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як зробити так, щоб усі мріяли з вами спілкуватись

0
4
Як зробити так, щоб усі мріяли з вами спілкуватись
Вже за декілька секунд складається перше враження людини про Вас. Від ньго залежить те, як відбуватиметься подальше спілкування.

Про це повідомляє ICTV.

Скажіть "ні" зайвій метушні

Не варто показувати своє хвилювання, адже воно часто змушує говорити швидко і невиразно. Слідкуйте за рухами та мовою.

Будьте собою

Поводьтесь природно, не намагайтесь вимушено подобатись іншим. Вашу нещирість точно побачить співрозмовник.

Дивіться в очі

Сміливий та впевнений погляд викликає більше довіри. Візуальний контакт дуже важливий, а погляд в підлогу точно не піде вам на користь.

Запам'ятовуйте імена

До нових знайомих рекомендуємо звертатись по імені. Таким чином ви одразу викличете позитивну емоцію у співрозмовника, адже завжди приємно, коли люди не перепитують кілька разів ваше ім'я.

Пошук спільних тем

У розмові намагайтесь знайти теми, які цікаві не тільки вам, але й вашому співрозмовнику. Чим більше у вас спільного з людиною – тим більше ви будете їй подобатись.

Будьте відкритими

Те, як ви стоїте чи сидите, має значення. Намагайтесь уникати закритих поз, не схрещуйте руки та ноги, не сутультесь. Будьте відкритими, сідайте навпроти людини, з якою спілкуєтесь.

Будьте щирими

Ваша усмішка має бути щирою. Якщо вам не смішно, то краще не намагайтесь вдавати, що вам весело. Справжню усмішку завжди транслює все обличчя, а не лише губи.

Ставте запитання

Дайте співрозмовнику відчути ваше зацікавлення. Так у нього з'явиться можливість розповісти про себе. Робіть це щиро, будьте включеними в розмову та уважно слухайте.

Будьте тактовними

Уникайте особистих та різких запитань. Вік, сімейний стан чи фінансовий дохід вашого нового знайомого не мають вас цікавити. Якщо почати з них нове знайомство – навряд чи воно буде успішним.

Обережно з парфумами

Ваш улюблений запах не обов'язково має подобатись всім, тож не варто привертати зайву увагу до себе в такий спосіб. До того ж, у співрозмовника парфуми можуть викликати алергію, тому використовуйте їх у міру.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні