--> Українці не спробують черешню у цьому сезоні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українці не спробують черешню у цьому сезоні

1
0
Українці не спробують черешню у цьому сезоні
Виробники черешні заявляють про великі втрати урожаю. Покупцям варто поспішити, адже якісної черешні цього року на ринку буде не надто багато.

Про це повідомляє ICTV.

Внаслідок несприятливих погодніх умов українські виробники черешні зазнали великих збитків.

Як розповіла керівник служби комунікацій асоціації "Ягідництво України" Тетяна Смірнова, дехто втратив понад половину врожаю.

Втрати вже коливаються від 20% врожаю до 80%. Тієї черешні, яка буде якісною, буде небагато і ціна на неї буде триматися доволі високою, — сказала вона.

До такої ситуації призвели весняні заморозки, а також дощі, які останніми тижнями накрили південь України, зокрема, Мелітополь, який є регіоном-лідером з виробництва черешні. Ягода втрачає товарний вигляд через надлишок вологи. Також повідомляється, що ситуація з кожним днем погіршується.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поганому танцюристу завжди щось заважає. прийдеться їсти польську черешню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні